• Deska Do Serwowania Przekąsek Sushi Do Ubijania Pl

Symbol: 12014713931
38.00
szt. Do przechowalni
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
Opinie
Wysyłka w ciągu 24 godziny
Cena przesyłki 11.99
Paczkomaty InPost 11.99
Kurier inpost 14.5
Pocztex kurier 16
Kurier Inpost pobranie 16.5
Paczkomat pobranie 19
Pocztex kurier pobranie 19
Kurier DPD 21.5
Dostępność 22 szt.

Zamówienie telefoniczne: 667265572

Zostaw telefon

DESKA DO SERWOWANIA PRZEKĄSEK SUSHI DO UBIJANIA PL

Deska kuchenna  do krojenia i serwowania z drewna bukowego

Piękna solidna deska

Deska może służyć zarówno do serwowania serów, wędlin, przekąsek i innych potraw, świetnie prezentuje się na niej także sushi.

Bukowa deska kuchenna doskonale nadaje się do krojenia, siekania czy ubijania kotletóow

Zabezpieczona jest naturalnym olejem.

 

DESKA IDEALNIE NADAJE SIĘ NA PREZENT

WYMIARY DESKI KUCHENNEJ:

przybliżone +-1 cm, w zależności od partii

Długość/ szerokość/grubość : 30x20,5x4,5cm

Waga ok: 1kg

Kolor i kształt słojów drewna w zależności od partii. Produkt jest niepowtarzalny.


Aby cieszyć się produktem jak najdłużej, stosuj się do zasad:

-pod żadnym pozorem nie myj w zmywarce

-nie mocz deski, myj wilgotną szmatką, a następnie wytrzyj

-po kilku użyciach ponownie zaimpregnuj olejem jadalnym

-staraj się nie kłaść gorących potraw bezpośrednio na deskę

-pamiętaj, że niektóre potrawy, kolorowe i wilgotne warzywa mogą wchodzić w interakcję z drewnem pozostawiając plamy

-jeśli deska ma służyć tylko do serwowania i ekspozycji i cieszyć oko gości nie krój na niej

 

Pamiętaj, że produkty te są wykonane z drewna, mimo iż zabezpieczone olejami to w dalszym ciągu jest to żywa natura, która zarówno reaguje na temperaturę otoczenia jak i jego wilgotność - w zmiennych lub niesprzyjających warunkach może dojść do wypatrzenia produktu, zeschnięcia czy pęknięcia. Dlatego dbaj o produkt zapewniając mu odpowiednie warunki.

 


Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
  • Oceń

Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie