DLACZEGO YOLLI.PL - CZAS NA ZWROT DO 30 DNI, 100% BEZPIECZNE ZAKUPY, DARMOWA WYSYŁKA OD 200ZŁ
  • Deska Do Krojenia Duży Blok Dębowy 50x35 Gruba 4cm

Symbol: DES1BL
Brak towaru
182.00
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
Wpisz swój e-mail
Wysyłka w ciągu 24 godziny
Cena przesyłki 11.99
DHL Punkt 11.99
DPD Punkt 12.99
Kurier inpost 14.5
DHL Punkt Pobranie 15.99
Paczkomaty InPost 16
Kurier Inpost pobranie 18.5
DPD Punkt Pobranie 18.99
Paczkomat pobranie 21
Dostępność 0 szt.
Zostaw telefon

DESKA DO KROJENIA DUŻY BLOK DĘBOWY 50X35 GRUBA 4CM

SOLIDNA GRUBA CIĘŻKA DESKA KUCHENNA

dzięki sporej wadze aż 4,5kg deska dębowa jest stabilna, a krojenie na niej jest łatwe i przyjemne.

idealna do siekania, krojenia, ubijania oraz nadaje się również do serwowania serów, wędlin i innych przekąsek

świetnia do każdej kuchni jak i do restauracji.

każda deska jest nasączona specjalnym olejem do desek kuchennych

odporna na pęknięcia i głębokie zarysowania, nie tępi noży jak w przypadku np. szklanych desek

każda z desek ma frezowane uchwyty. Dzięki temu łatwiej ją podniesiesz i przeniesiesz


DESKA WYPRODUKOWANA PRZEZ POLSKIEGO PRODUCENTA

Wymiary dębowej deski kuchennej:

Długość ok: 49-50 cm

Szerokość ok: 35 cm

Grubość ok: 4 cm

Waga ok: 4,5kg

 

100% EKOLOGICZNA-TRWAŁA-TRADYCYJNA

 

Wymiary mogą się od siebie nieznacznie różnić.

Wynika to z faktu, że każda z nich jest wykonywana ręcznie.

Nie jest to produkcja maszynowa, seryjna.

 

To co w drewnie jest najpiękniejsze, to jego niepowtarzalność.

Pamiętaj, że nigdy nie otrzymasz dwóch identycznych desek. Niektóre będą różnić się odcieniami, będą miały nieco inne usłojenie.


SUPER JAKOŚĆ LUB ZWROT PIENIĘDZY 

Instrukcja użytkowania:

  • Nie jest to produkt przeznaczony do użytkowania w zmywarce, kuchence mikrofalowej oraz piekarniku,
  • Umyj deskę zaraz po jej użyciu pod bieżącą wodą. Możesz użyć płynu do mycia naczyń. Zaraz po tej czynności, zmyj całą chemię. Nie pozostawiaj deski do samoczynnego osuszenia. Użyj suchego ręcznika,
  • Drewniane deski do krojenia wymagają regularnego olejowania. W zależności od użytkowania, rób to co 3-5 tygodni. Olejowanie możemy wykonać przy pomocy np. oleju mineralnego, oleju z orzecha włoskiego lub wosku pszczelego. Po nałożeniu warstwy oleju, pozostaw na kilka godzin, następnie nadmiar zetrzyj,
  • W celu usunięcia nieprzyjemnych zapachów, natrzyj deskę grubo zmieloną solą wraz z połową cytryny. Pozostaw tak nasmarowaną deskę na przynajmniej 3 minuty, a następnie zetrzyj całość wilgotną ściereczką. Wysusz deskę przy pomocy suchego ręcznika,
  • Przetrzymuj deskę w miejscu nie narażonym na ekstremalne zmiany warunków temperatury i wilgotności,
  • Jeśli po jakimś czasie ulegnie zmatowieniu, można ją przeszlifować papierem ściernym, a następnie zaimpregnować w/w olejami.
  • Nie wolno nakrywać deską gorących naczyń kuchennych.

 

 

Pamiętaj, że produkty te są wykonane z drewna, mimo iż zabezpieczone olejami to w dalszym ciągu jest to żywa natura, która zarówno reaguje na temperaturę otoczenia jak i jego wilgotność – w zmiennych lub niesprzyjających warunkach może dojść do wypatrzenia produktu, zeschnięcia czy pęknięcia. Dlatego dbaj o produkt zapewniając mu odpowiednie warunki.

 

Podpis
E-mail
Zadaj pytanie